beheerder vacatures
Beheerder Binnensport
... reserveren.Als beheerder ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg jij ervoor dat de sporthal / gymzaal schoon en veilig is.Je bent medeverantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van de dienstverlening samen met de rest van het team. Afdeling Binnensport is onderdeel van de afdeling Vastgoed Beheer en bestaat uit c.a. 42 beheerders.Wat kun je verder ...
bekijk vacature
Catering beheerder bij Albron Rijkswaterstaat, Albron
Ben jij een enthousiaste en zelfstandige cateringprofessional die gastvrijheid en duurzaamheid belangrijk vindt? Bij Rijkswaterstaat in Amsterdam-Zuidoost krijg je de kans om jouw passie voor eten en drinken te combineren met het leveren van een positieve invloed op mens en milieu. Werk jij graag in een dynamische omgeving waar samenwerking en eigen initiatief worden gewaardeerd? Lees dan snel ...
bekijk vacature
Veiligheidskundige
... en -beheerder Aanspreekpunt van Arbo & Veiligheid Hier investeren ze in hun werknemers Direct een contract bij onze partner wie ben jij Samen met je collega's werk je voortdurend aan het optimaliseren ...
bekijk vacature
Als beheerder zorg je ervoor dat alles in een organisatie goed werkt. Je houdt systemen, processen of materialen in de gaten. Afhankelijk van waar je aan de slag gaat, help je ook met het aansturen van teams of zorg je dat de bedrijfssoftware goed werkt. Jij bent dus echt de spil van de organisatie!
wat doet een beheerder?
Als beheerder heb je de volgende taken:
-
problemen oplossen
-
toezicht houden
-
verbeteringen voorstellen
-
budgetten of machines beheren
Wil je weten wat je gaat verdienen als beheerder? Vul dan de salarischecker in en ontdek wat je waard bent!
Benieuwd wat je netto overhoudt van dat salaris? Of weet je wat je netto wilt verdienen en wil je berekenen welk brutosalaris daarbij past? Check het in onze bruto netto calculator.
secundaire arbeidsvoorwaarden
Vaak krijg je als beheerder standaard secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit zijn extra voordelen die je van je werkgever kunt krijgen naast je gewone salaris. Denk aan een telefoon, laptop of soms auto van de zaak, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget.
Als beheerder kun je doorgroeien in verschillende functies. Wat dacht je van:
Wil je je doorgroeimogelijkheden vergroten? Ga dan aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Ook kijken we graag samen naar je loopbaanontwikkeling. Bekijk onze testen, tips en trainingen.
De functie ‘beheerder’ is een breed begrip. Dit zijn de verschillende soorten beheerders:
-
functioneel beheerder
Als functioneel beheerder zorg je dat software en applicaties goed werken binnen een organisatie. Je bent de brug tussen de ict-afdeling en de rest van het bedrijf. -
technisch beheerder
Als technisch beheerder ben je bezig met servers, netwerken en databeveiliging. Je bent de technische detective van de organisatie en spoort ieder foutje in het systeem op. -
applicatiebeheerder
Als applicatiebeheerder houd je je bezig met - de naam zegt het al - applicaties. Je zorgt dat de software goed werkt en dat deze altijd up-to-date is. -
facilitair beheerder
Als facilitair beheerder zorg je dat het gebouw van de organisatie en alles erin in goede staat is. Je regelt bijvoorbeeld dat kapotte lampen worden vervangen en dat het overal schoon is. -
financieel beheerder
Als financieel beheerder let je op het geld van de organisatie. Je kijkt hoeveel geld er binnenkomt en uitgaat. Je zorgt dat er genoeg geld is om alles te betalen wat het bedrijf nodig heeft.
Afhankelijk van waar je als beheerder aan de slag gaat, is dit hoe een dag er ongeveer uitziet:
-
rond 8 uur loop je het kantoor binnen. Je start je computer op, checkt je mails en bereidt je voor op de vergaderingen van die dag.
-
Na de voorbereidingen begint de eerste vergadering. Samen met je collega’s bespreek je hoe projecten lopen, waar iedereen mee bezig is en of iemand nog ergens hulp bij kan gebruiken.
-
Je hebt contact met de communicatieafdeling over aankomende bedrijfsevenementen en updates die op de website geplaatst moeten worden.
-
Na de lunch check je de facturen, houd je de budgetten bij en zorg je ervoor dat alle uitgaven binnen de afgesproken grenzen blijven.
-
Rond het einde van de middag plan je taken voor de komende dagen, zet je verschillende opdrachten uit bij collega’s en doe je nog een laatste ronde op kantoor om te zien of alles in orde is.
-
Dat was ‘m weer voor vandaag! Je zegt je collega’s gedag en springt op de fiets naar huis.
dit is je takenpakket als beheerder
-
problemen oplossen
Als er iets misgaat, ben jij degene die snel moet handelen. Denk aan een computer die niet goed werkt. Jij weet precies hoe je dit snel verhelpt! -
toezicht houden
Je zorgt dat alles binnen de organisatie op rolletjes loopt. Je controleert of iedereen zich aan de regels houdt, en onderzoekt hoe processen makkelijker kunnen. -
verbeteringen voorstellen
Zie je verbetermogelijkheden? Jij stelt deze voor aan je manager. Is die enthousiast? Dan ga je direct aan de slag om het werk efficiënter te maken. -
budgetten bijhouden
Als financieel beheerder houdt je budgetten bij. Je houdt in de gaten hoeveel geld er binnenkomt en uitgaat. En dat alles binnen de gestelde budgetten blijft. -
machines beheren
Als operationeel beheerder houd je het onderhoud van machines in de gaten. Je controleert regelmatig de staat van de machines, plant onderhoud en zorgt ervoor dat reparaties op tijd worden uitgevoerd.
wie zijn je collega’s?
Als beheerder schakel je veel tussen verschillende afdelingen: het management, de hr-afdeling, financiën en de ict-afdeling. Met wie je precies samenwerkt? Dat hangt af van je werkplek. Eén ding is zeker: je hebt de hele dag door contact met mensen!
je werkplek op het kantoor
Of je nou in een productiehal, bij een bank of bij de overheid aan de slag gaat, als beheerder werk je bijna altijd op een kantoor. Dit betekent dat je bijna nooit alleen werkt. Er is altijd wel een collega in de buurt om een praatje mee te maken, een kop koffie mee te drinken of te sparren over ingewikkelde vraagstukken.
leuke bedrijven om te werken als beheerder
Via Randstad kan je snel aan de slag bij onze topwerkgevers. Wat dacht je bijvoorbeeld van werken bij:
-
tata steel: de indrukwekkende hoogovens in IJmuiden zijn onderdeel van deze grote organisatie. Jaarlijks worden hier enorme hoeveelheden staal geproduceerd die de hele wereld overgaat. Dé plek om als technisch beheerder aan de slag te gaan.
de werktijden van een beheerder
Je werkt als beheerder meestal gewoon tijdens de kantoortijden. Je werkdag begint tussen 8:00 en 9:00 uur. Tussen 17:00 en 18:00 uur in de avond zit je werkdag er meestal weer op.
flexibele of vaste baan als beheerder?
In de meeste gevallen werk je als beheerder fulltime in vast dienstverband. Je bent namelijk de hele week nodig. Het verschilt per werkgever of je ook parttime kan werken.
Ontdek hier alle vacatures per dienstverband. Per direct op zoek naar een korte klus? Of geïnteresseerd in een (studenten-)bijbaan? Bekijk dan de openstaande klussen op Randstad Go.
Vaak groei je vanuit een ondersteunende of assistent functie door naar beheerder. Afhankelijk van de functie, heb je deze opleiding nodig:
-
als operationeel of technisch beheerder heb je een mbo-opleiding facilitair management of een technische opleiding nodig.
-
als IT-beheerder of financieel beheerder heb je vaak een hbo-opleiding bedrijfskunde of ict nodig.
En natuurlijk kan iedereen die via Randstad werkt altijd gebruikmaken van alle online trainingen en cursussen. Je vindt ze in je Randstad-profiel onder Mijn Ontwikkeling.
Ook als je (nog) niet via Randstad werkt, heb je toegang tot het opleidingsaanbod. Log meteen in en ontdek wat bij je past! Heb je nog geen Randstad-profiel? Maak er snel één aan!
Als beheerder heb je een veelzijdig takenpakket. Zo groei je iedere dag in deze competenties:
-
initiatief nemen: als beheerder zie je kansen voordat iemand anders ze opmerkt. Je neemt vaak het voortouw om nieuwe projecten te starten, problemen op te lossen of suggesties te doen.
-
oplossingsgericht: in je rol kom je regelmatig uitdagingen tegen die snel en effectief moeten worden aangepakt. Of het nu gaat om een technisch probleem of een personeelskwestie, jij vindt snel een praktische oplossing.
-
collegialiteit: als beheerder werk je vaak samen met verschillende teams en afdelingen. Je werkt hierdoor effectief samen, ondersteunt waar nodig en luistert naar de input van anderen. Een echte teamspeler dus!
-
zelfstandigheid: ook al werk je veel samen, er wordt van je verwacht dat je zelfstandig bent. Je maakt zelf beslissingen, plant je eigen werk en lost problemen op zonder dat iemand vertelt wat je moet doen.
is werken als beheerder wat voor jou?
Zeker weten of een baan als beheerder bij je past? Dat kan met onze persoonlijkheidstest. Met deze test ontdek je wat jou als persoon typeert en wat je talenten zijn.
Werken via Randstad heeft een aantal voordelen. Denk aan:
-
wekelijks uitbetaald worden
-
pensioenregeling als je 26 weken gewerkt hebt
-
altijd een contactpersoon waarop die je om hulp kan vragen
-
de mogelijkheid om op elk moment verschillende (veiligheids-) certificaten te behalen
-
via onze Randstad-app declareer je snel je gewerkte uren en heb je altijd direct overzicht over je werkrooster
veelgestelde vragen over beheerder
-
wat doet een beheerder?
Als beheerder zorg je ervoor dat alles in een organisatie goed werkt. Je houdt systemen, processen of materialen in de gaten. Afhankelijk van waar je aan de slag gaat, help je ook met het aansturen van teams of zorg je dat de bedrijfssoftware goed werkt. Lees hier alle werkzaamheden van een beheerder.
-
wat verdien je gemiddeld als beheerder?
Benieuwd naar het gemiddelde salaris van een beheerder? Dat ontdek je snel en eenvoudig met de salarischecker. Ontdek het direct met de salarischecker! Je ziet snel en eenvoudig wat het gemiddelde salaris van beheerder is.
-
hoe moet ik solliciteren op een beheerder vacature?
Solliciteren als beheerder is simpel: maak een Randstad-profiel aan en zoek in het jobboard naar vacatures bij jou in de buurt. Hierna stuur je eenvoudig jouw cv en motivatie op. Hulp nodig bij het opstellen van een cv of motivatiebrief? Bekijk hier al onze sollicitatietips!
-
welke vaardigheden ontwikkel ik met een baan als beheerder?
De belangrijkste eigenschappen van een beheerder zijn initiatiefrijk, oplossingsgerichtheid en zelfstandigheid. Deze vaardigheden ontwikkel je dan ook volop met een baan als beheerder. Lees hier alle vaardigheden die je ontwikkelt met een baan als beheerder.
-
hoe lang duurt een opleiding tot beheerder?
Vaak groei je vanuit een ondersteunende of assistent functie door naar beheerder. Afhankelijk van de functie, heb je deze opleiding nodig. Op het mbo duurt dit vaak drie jaar en op het hbo vier jaar Lees hier alles over werken als beheerder.